Dan toch nog gerechtigheid?

DONDERDAG, 27 SEPTEMBER 2018, 13:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Enkele weken geleden was er de hele heisa rond de schorsingen en de indicatieve tabel. De enige speler die uiteindelijk een schorsing kreeg en die ondertussen uitgezeten heeft is Ognjen Vranjes, de rest -Carcela, Wesley, Ocansey, Brogno- ontsnapten door een juridisch steekspel. Of toch niet ? De Evocatiecommissie stuurt het viertal terug naar de Geschillencommissie Hoger Beroep.

Het Bondsparket ging in beroep tegen de vrijspraak van de 4 spelers en de Evocatiecommissie volgt het standpunt van de bondsprocureur. Zo zal er misschien toch nog een beetje gerechtigheid geschieden, want de enige die zijn straf effectief heeft gekregen en uitgezeten is Ognjen Vranjes. De Bosniër zat vorige zondag zijn laatste schorsingsdag uit.

Na de behandeling door de Geschillencommissie Hoger Beroep kunnen hun clubs enkel nog verhaal halen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.