Uitslagen Europese tegenstanders

DINSDAG, 25 SEPTEMBER 2018, 10:55 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Eén won er, één speelde gelijk en één verloor: de Europese tegenstanders van Anderlecht kenden een weekend met wisselend succes. De best presterende ploeg is de volgende tegenstander van Anderlecht.

Dinamo Zagreb - Inter Zapresic 5-3

Na de 4-1 donderdag tegen Fenerbahçe vond Dinamo Zagreb ook dit weekend vlot de weg naar doel. Marko Leskovic, Mario Budimir (strafschop), twee keer Bruno Petkovic en Damian Kadzior zorgden voor vijf doelpunten tegen staartclub Inter Zapresic. Dinamo staat aan de leiding met twintig punten uit acht wedstrijden.

Dinamo Zagreb speelde met: Zagorac, Musa, Leskovic, Peric, Moharrami, Sunjic, Gojak (63' Ademi), Budimir (83' Gavranovic), Kadzior, Petkovic, Menalo (66' Orsic)

Fenerbahçe - Besiktas 1-1

Fenerbahçe speelde pas gisterenavond zijn wedstrijd van de zesde speeldag in Turkije. In de stadsderby tegen Besiktas speelde het 1-1 gelijk. André Ayew maakte in de 71e minuut het openingsdoelpunt van Ryan Babel ongedaan. Met zeven punten op achttien staat Fenerbahçe nu dertiende.

Fenerbahçe speelde met: Tekin, özbayrakli, Neustädter, Reyes, Kaldirim, Jailson, Topal (56' Elmas), Ayew, Benzia (89' Ekici), Chahechouhe (62' Valbuena), Slimani

DAC - Spartak Trnava 3-2

Na de overwinning tegen Anderlecht leed Trnava zijn vijfde competitienederlaag in negen duels. Tegen DAC, de nummer twee in de stand, ging het met 3-2 de boot in. Na het vroege openingsdoelpunt van DAC zorgde de Iraniër Ali Ghorbani met twee doelpunten voor een 1-2-voorsprong. De beslissende 3-2 viel in de 91e minuut.

Spartak Trnava speelde met: Rusov, Toth, Hladik, Janso, Oravec, Malecki (82' Godal), Grendel, Luptak (46' Tchanturishvili), Jirka (70' Miesenböck), Kulhanek, Ghorbani