"Ik riep net dat we ook eens 'chance' verdienden"

MAANDAG, 24 SEPTEMBER 2018, 07:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Niet in het minst blij met de overwinning is voorzitter Marc Coucke. Bij het late doelpunt van Sanneh viel er een ton van zijn schouders. Voor de wedstrijd deed hij een praatje met Ivan Santini en die scoorde zowaar: "Ik zei hem dat hij zich niets moest aantrekken van de kritiek."

Een glunderende voorzitter na de wedstrijd tegen Standard: "Dit doelpunt verandert alles. We krijgen weer wat ruimte om te bouwen en de analyses zullen ook positief zijn."

"Het is een frustrerende maand geweest. Net voor het doelpunt van Sanneh zei ik nog dat we ook wel eens 'chance' mochten hebben. Want dat misten we wel de voorbije maand. Maar het voornaamste is dat de supporters de ploeg blijven aanmoedigen, en dat hebben ze geweldig gedaan", gaat Coucke verder.

Ivan Santini

Ivan Santini was het seizoen goed begonnen, maar viel nadien wat stil. De voorziter sprak met hem voor de wedstrijd, net zoals hij indertijd met Teodorczyk deed. En opnieuw had dat onderonsje een positieve invloed: "Ik heb hem gewoon gezegd dat hij zich niets moest aantrekken van de kritiek, dat hij tenslotte nog altijd de Gouden Stier op zijn rug had staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.