Didillon: "Kwestie van concentratie en inzet"

VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 2018, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Doelman Thomas Didillon was na afloop van de wedstrijd tegen Trnava hard voor zijn ploeg. "Ploegen die de wedstrijd controleren en toch verliezen, hebben vaak te weinig gegeven", zo zegt hij. Dat het net via een hoekschop gebeurde, maakt het extra sneu. "

"Tijdens de rust zeiden we nog dat Trnava ons enkel kon verslaan via stilstaande fases", zucht de doelman. Nadat een Trnava-speler eerst een vrije trap ongehinderd over doel mocht koppen, was het niet veel later raak na een hoekschop. "Op dat moment waren we fysiek iets minder en ondergingen we het spel. Ons positiespel was niet goed en we waren minder fel."

"Een kwestie van concentratie en inzet", klinkt het bij Didillon. "Het is een collectief probleem en dat moet dringend beter. Trnava toonde meer strijdlust. Onvoldoende inzet tonen tijdens een Europese wedstrijd is niet te aanvaarden. Zondag tegen Standard moeten we een grote reactie tonen. We moeten ons snel herpakken, zeker wat betreft inzet, intensiteit en engagement.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.