"Perfecte verstandhouding tussen Trebel en mij"

VRIJDAG, 14 SEPTEMBER 2018, 14:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de wedstrijden tegen Club Brugge en Antwerp uitte Hein Vanhaezebrouck in de pers kritiek op sommige spelers. Snel werd de link gelegd met Adrien Trebel. Op zijn persbabbel vandaag wilde Hein Vanhaezebrouck kort duidelijk maken dat hij en Trebel goed overeenkomen. "Als hij fit is, speelt Adrien altijd."

"Ik ga niet alles zeggen wat er de voorbije weken gebeurd is. Ik wil wel kort stellen dat ik zijn naam nooit genoemd heb", aldus Vanhaezebrouck. "Iedereen maakt daar zijn eigen verhaal van. Dat is jammer voor al wie dat moet lezen en horen. Adrien en ik weten goed hoe we samenwerken. Ik heb een perfecte verstandhouding met hem en hij met mij."

"Als hij fit is, speelt Adrien altijd. Tenzij we te veel wedstrijden spelen op korte tijd. Dan kan het zijn dat we hem al eens rust zullen gunnen. Maar hij doet er alles aan om fit te zijn. Hij heeft gesukkeld met zijn buikspieren. Dat is nu iets beter, maar we gaan deze week nog een check-up doen om te weten of er een ernstig probleem of dat het op deze manier verder kan."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.