Adzic wint, Santini krijgt pandoering

WOENSDAG, 12 SEPTEMBER 2018, 08:51 - lajoya

WEDSTRIJDEN In de voorrondes voor het Europees Kampioenschap U21 won Luka Adzic gisteren met de Servische U21 met 1-2 van Rusland. Adzic mocht invallen in minuut 69 en gaf de assist voor de winning goal van Aleksandar Lutovac. Servië blijft zo ruim op kop in de groep met 24 op 24.

Ivan Santini speelde 71 minuten in de wedstrijd Spanje - Kroatië. Hij kon zijn ploeg evenwel niet behoeden van een zware nederlaag. De vice wereldkampioen verloor met 6-0. Santini pakte geel in minuut 12. Antonio Milic zat 90 minuten op de bank.

Kristal Abazaj verloor met Albanië U21 een vriendschappelijke wedstrijd van Italië. Abazaj viel in in de 48e minuut en zorgde een aantal keer voor gevaar. Hij kon evenwel niet verhinderen dat zijn ploeg verloor met 3-1.

Leander Dendoncker kwam niet van de bank tijdens de eerste wedstrijd van België in de UEFA Nations League. België won de wedstrijd tegen IJsland met 0-3, met onder andere 2 doelpunten van de onvermijdelijke Romelu Lukaku.