U21: Dimata zet België op weg naar vlotte zege

DINSDAG, 11 SEPTEMBER 2018, 20:20 - lajoya

JEUGD De Belgische beloften wonnen vanavond van Hongarije met 0-3. Net zoals tegen Malta was het opnieuw Dimata die de score opende. De Belgen waren heer en meester in de eerste helft, maar wisten toch maar één keer te scoren. In de tweede helft trof Dimata na 73 minuten opnieuw raak, dit keer vanop de penaltystip. Siebe Schrijvers legde in de slotfase de 0-3 eindstand vast.

Dimata werd in minuut 78 vervangen door Aaron Leya Iseka, Alexis Saelemaekers mocht in de 83e minuut invallen voor Lukebakio.

De Belgische U21 staan nu eerste in hun groep met 23 punten uit 9 wedstrijden. Dichtste concurrent Zweden heeft zonet met 0-1 verloren van Turkije. Zweden telt zo 20 punten.