Saelemaekers: "Ik werk met psycholoog aan mijn temperament"

VRIJDAG, 7 SEPTEMBER 2018, 10:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers is eigenlijk niet meer weg te denken uit de selectie bij RSC Anderlecht. Zijn eerste stappen bij de A-kern waren timide en onder de indruk, ondertussen hebben we hem leren kennen als een jonge kerel met een temperament. Maar daar wordt aan gewerkt.

"Ik weet van mezelf dat ik mij soms teveel opjaag. Er zijn ook meer en meer mensen die mij daarop wijzen, maar er wordt aan gewerkt", is Saelemaekers eerlijk, "Met de clubpsycholoog leer ik nu om die energie om te zetten in positiviteit én in functie van de ploeg."

Top drie best verkochte shirts

Saelemaekers prijkt op menig shirts van de Anderlecht-supporters, hij behoort tot de top drie. Toch wel een bijzonder gegeven voor de jonge verdediger. "Dat is inderdaad een speciaal gevoel. Je naam op de rug zien van iemand die twee keer zo oud is als ik. Als mijn vrienden nu naar het stadion komen zien ze overal Saelemaekersen, ze vinden het zelf best wel grappig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.