Uitslagen internationals

VRIJDAG, 7 SEPTEMBER 2018, 09:01 - lajoya

WEDSTRIJDENYevhenii Makarenko kwam niet van de bank tijdens de wedstrijd Tsjechië - Oekraïne. Deze wedstrijd kaderde in de nieuwe UEFA Nations League. Oekraïne won de wedstrijd met 1-2.

Antionio Milic en Ivan Santini speelden een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Portugal. Milic mocht invallen met de rust en Santini kwam na 57 minuten Marko Livaja vervangen. Beide spelers kwamen erin toen de 1-1 eindstand al op het scorebord stond.

Kristal Abazaj speelde een uur met Albanië U21 tegen Spanje in een kwalificatiewedstrijd voor het Europeese Kampioenschap U21. Albanië verloor de wedstrijd met 3-0 en blijft zo 5e in hun groep met 6 punten uit 8 wedstrijden.

Isaac Kiese Thelin tenslotte verloor met Zweden in een vriendschappelijke wedstrijd met 2-0 van Oostenrijk. Thelin werd met de rust vervangen door Guidetti.

Jakub Kiwior speelde 90 minuten met de Poolse U19 tegen Schotland. Kiwior pakte geel in de 34e minuut. Ondanks dat Polen de score opende, verloor het toch de wedstrijd met 1-3.