Overzicht verhuurde spelers

ZONDAG, 2 SEPTEMBER 2018, 21:08 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt? Een overzicht.

Leander Dendoncker zat niet in de wedstrijdkern voor de wedstrijd van Wolverhampton tegen West Ham. Hij zag hoe zijn maats met 0-1 wonnen. Dinsdag speelde Dendoncker wel de volledige partij in de League Cup tegen Sheffield United.

Josué Sa bleef bij Kasimpasa negentig minuten op de bank. Kasimpasa versloeg Ankaragucu met 2-1. Oud-Anderlecht-speler Trezeguet scoorde het winnende doelpunt.

Kara Mbodjzat nog niet in de kern bij Nantes. Hij zag zijn club met 2-3 winnen bij het Straatsburg van Matz Sels.

Sylvere Ganvoula scoorde zijn tweede doelpunt van het seizoen voor Bochum. Het leverde een punt op tegen Paderborn. Net als in de vorige duels kwam de spits in actie als invaller. Na 67 minuten en bij een 2-1-achterstand mocht hij opdraven.

Alexandru Chipciu is een vaste waarde bij Sparta Praag en miste in zeven competitieduels nog geen minuut. Vrijdag speelde hij de hele partij tegen Dukla Praag en won met 2-0.

Isaac Kiese Thelin kon niet verhinderen dat Leverkusen met 1-3 verloor van Wolfsburg. De spits viel in na 71 minuten. De eindstand lag toen al vast.

Davy Roef verloor met Waasland-Beveren met 1-0 bij Lokeren. De doelman hield zijn team lang recht, maar had geen verhaal tegen een afstandsschot van Ben-Harush.

Kobe Coolskwam nog niet in actie bij RWDM.