Vader Praet: "Begeleiding op alle vlakken"

DONDERDAG, 20 MEI 2010, 00:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Dennis Praet heeft Anderlecht een grote belofte aangetrokken. Zijn vader legt uit waarom ze voor paars-wit gekozen hebben. "Het is een Belgische topclub en de geboden combinatie van studie en voetbalopleiding gaf de doorslag."


Praet stond ook in de belangstelling van enkele buitenlandse topclubs en ging zelfs een kijkje nemen bij Arsenal. "We werden overal goed ontvangen en de keuze was moeilijk. Elke club bood immers een meerwaarde. Toch kozen we voor Anderlecht omdat Dennis op alle vlakken begeleid wordt", zegt zijn vader op rsca.be.

"In de gesprekken die ik met de heren Kindermans en Van Holsbeeck voerde kwam steeds weer hetzelfde naar voren: spelers van Anderlecht worden niet alleen als voetballers bekeken, maar ook als mens", aldus Herman Praet. "Die persoonlijke aanpak sprak ons aan."

Kindermans: "Praet is een verrijking voor de club"

Jean Kindermans, technisch directeur van de jeugdopleiding bij Anderlecht, is verheugt een jong talent als Praet te kunnen aantrekken. "Zijn komst bewijst dat de werking van de jeugdopleiding van RSCA gekend en gerespecteerd wordt.", zegt hij op de officiële clubwebsite.

"Dennis is een verrijking voor de club en we zullen er alles aan doen om Dennis voldoende bagage mee te geven zodat hij profvoetballer kan worden bij RSC Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.