Ook shirts Biglia en Gillet onder de hamer

DONDERDAG, 20 MEI 2010, 00:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Anderlecht biedt twee shirts te koop aan voor het goede doel. Een truitje van Lucas Biglia gaat onder de hamer voor 'Tous à Bord', terwijl de opbrengst van dat van Guillaume Gillet gaat naar vzw 'La Hotte du Coeur'.


'Tous à bord' is een vereniging met valide en mindervalide kinderen. Dit jaar nemen ze opnieuw deel aan de 20 km door Brussel. De jongeren zullen daarbij gehandicapte kinderen in een rolstoel het volledige parcours voortduwen. Om dit project te steunen, zal Anderlecht shirts van Biglia, Boussoufa en Lukaku veilen. Wie op dit van Biglia wil bieden, kan dit hier doen. Bieden kan nog tot zondag 23 mei om 7u. De andere shirts volgen later.

Vanaf woensdag kan er ook geboden worden op een shirt van Guillaume Gillet. De winst hiervan gaat naar 'La Hotte de Coeur', een vzw die zich inzet voor minder bedeelde kinderen. Met de opbrengst zal speelgoed worden aangekocht. De hoogste bieder op het shirt van Gillet, krijgt er ook nog een voetbal bij die door alle spelers gesigneerd is en een gehandtekende foto van Mbark Boussoufa. Bieden kan op deze site.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.