Lukaku: "Wordt moeilijk om examens te slagen"

DINSDAG, 18 MEI 2010, 09:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Alvorens het voetbalseizoen te eindigen en zich op zijn schoolboeken te storten, speelt Romelu Lukaku morgen nog met de Rode Duivels. "Bulgarije wordt nog een leuke match, want daarna beginnen mijn examens", zegt de aanvaller.


Door zijn doorbraak bij Anderlecht bracht Lukaku dit schooljaar maar weinig tijd in de klas door. Hij hoopt dat zich dit niet wreekt bij de eindtoetsen. "Het wordt moeilijk om te slagen, maar ik ga er hard voor werken", belooft hij zijn best te doen.

"Drogba niet gezien in Londen"

De drie dagen Londen met de klas deden hem alvast goed. "Ik was blij dat ik met mijn klasgenoten mee kon", aldus Lukaku in Het Nieuwsblad. "Ik geniet van mijn leven als profvoetballer, maar het is plezant om nog eens een gewone gast te zijn."

"We bezochten het stadion van Chelsea, de fanshop en de perszaal. Natuurlijk grapten mij klasgenoten dat ik ooit in dat stadion zou voetballen, maar ik kan daar wel tegen. Didier Drogba hebben we helaas niet gezien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.