Van Damme trekt naar Wolverhampton

VRIJDAG, 14 MEI 2010, 14:39 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme verlaat Anderlecht en trekt naar Wolverhampton, waar hij een pak meer zal verdienen dan in Brussel. Zijn jaarloon wordt op één miljoen euro geschat. "Zo een kans kan ik niet laten liggen", sprak hij.


"Ik heb al lang contact met Wolverhampton. Vooral coach Mick McCarthy drong fel aan. Dat gaf mij meteen een goed gevoel. Ik heb de stad en de club al bezocht en alles was keurig in orde. Binnenkort zoeken we een huis."

Wolverhampton, dat dit seizoen in de kelder van de Premier League eindigde, heeft ambitie: "De club heeft ambitie en wil investeren. Dat ze voor mij 3 miljoen euro willen betalen, bewijst dat."

Ook de clubs hebben een akkoord. Er wordt momenteel enkel nog onderhandeld over de betalingsmodaliteiten van de transfersom.
Van Damme lag nog één jaar onder contract en kon bij Anderlecht een verbeterde overeenkomst tekenen. Toch koos hij dus voor Engeland. Wolverhampton wordt zijn tweede club in de Premier League, na Southampton.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.