Wasilewski: "Slechts tien dagen verlof nemen"

DINSDAG, 11 MEI 2010, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook op de website van de Uefa gaf Marcin Wasilewski een woordje uitleg bij zijn comeback. "Die symbolische tien minuten tegen STVV hebben mij een enorme boost gegeven. Ik doorstond de moeilijkste periode in mijn leven."


"Net na de breuk was het precies alsof er een haai in mijn been gebeten had", vertelde Wasilewski. "slikte een oceaan aan pijnstillers, maar na de vierde operatie werd het nog erger. Mijn vrouw zei me dat ik constant in mijn kussen beet om de pijn te doorstaan."

"Gelukkig bleven de Anderlecht-fans mijn naam zingen in de 27ste minuut en kreeg ik een massa brieven uit Polen. Tijdens mijn revalidatie werkte ik dagelijks meer dan tien uur aan mijn terugkeer."

"De dokters zeiden me dat ik meer dan twaalf maanden out zou zijn, maar ik had mijn eigen datum: de laatste speeldag van dit seizoen." En die deadline haalde Wasilewski, al beseft hij dat hij er nog lang niet opnieuw staat. "Mijn ploegmaats nemen nu een maand vakantie. Ik zal slechts 10 dagen verlof nemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.