Wasilewski: "Ik ben opnieuw geboren"

MAANDAG, 10 MEI 2010, 13:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wat op 30 augustus 2009 onmogelijk leek, is zaterdag waarheid geworden: Marcin Wasilewski is opnieuw voetballer. "Het was de meest emotionele dag uit mijn carrière", vertelde de Pool aan de pers uit zijn vaderland.


Met Belgische journalisten praat Wasilewski nog niet, maar Het Nieuwsblad kon meeluisteren toen hij zijn verhaal deed aan de Poolse pers.

"Het was allemaal veel sterker dan ik me voorgesteld had. Ik had wel iets van aanmoedigingen verwacht, maar niet dat de fans zo luid en massaal zouden scanderen. En niet alleen de spionkop, het hele stadion schreeuwde het uit."

Het betekende voor Wasilewski enorm veel op terug in competitie te komen. "Dit voelt alsof ik het begin van mijn carrière opnieuw beleef, dat ik opnieuw geboren ben als voetballer en aan een tweede leven als speler begonnen ben."

"Ik wil iedereen bedanken die me de afgelopen maanden heeft geholpen. De dokters, de trainer, mijn familie,... Ik heb van iedereen onvoorstelbaar veel steun gekregen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.