Wasyl maakt morgen zijn rentree op het veld

VRIJDAG, 7 MEI 2010, 14:14 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Het is zo ver: trainer Ariël Jacobs nam Marcin Wasilewski op in zijn selectie tegen STVV. Hij bevestigde tevens dat de Poolse verdediger op het veld zal komen. Kippenvel verzekerd in het Constant Vanden Stock-stadion.


Marcin Wasilewski is al een paar weken aan het meetrainen met de A-kern en zal zaterdagavond thuis tegen STVV zijn symbolische terugkeer maken. "We hebben systematisch opgebouwd naar dit moment", aldus Jacobs. "Wasyl is niet speciaal zenuwachtig en heeft zeker geen schrik. Op training gaat alles goed, maar iedereen weet ook wat er met hem gebeurd is. Ze gaan hem ook wat meer uit de weg."

Veel speeltijd zal hij niet krijgen, maar alles is goed, want de supporters hebben de wens al lang uitgesproken om de Poolse tank weer eens op het veld te zien. "Ik denk dat hij tegen het einde van de tweede helft erin zal komen." Wasilewski was negen maanden out na de horrortackle van Axel Witsel.

Bron: Belgiumsoccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.