Anderlecht presenteert jeugdcomplex Neerpede

DINSDAG, 4 MEI 2010, 16:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft vandaag het nieuwe trainings- en opleidingscentrum in Neerpede aan de pers voorgesteld. "In dit opleidingscentrum hopen we toptalenten op te leiden", vertelde een fiere voorzitter.


Het nieuwe complex belooft indrukwekkend te worden. Er komen vijf grasvelden, één synthetisch en één overdekt veld. Ook een fitnesszaal, sauna, zwembad en andere faciliteiten zullen aanwezig zijn. De kostprijs van dit hele project bedraagt 16 miljoen euro. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest betaalt een deel hiervan.

"Het idee hadden we tien jaar geleden al. Lang voor Standard eraan dacht, maar in Luik waren ze een pak sneller met de uitvoering", vertelde Vanden Stock op de persconferentie. "Onze A-kern zal in optimale omstandigheden kunnen trainen. Bovendien hopen we in ons opleidingscentrum toptalenten op te leiden. Sleutelspelers die we nu al niet meer kunnen betalen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.