Persconferenties weg uit Neerpede voor discretie

WOENSDAG, 18 APRIL 2018, 07:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De persconferentie van Hein Vanhaezebrouck en Matz Sels vond gisteren niet plaats in Neerpede, maar in het Constant Vanden Stock-stadion. Vanaf nu zal dit meer gebeuren. Op die manier wil Anderlecht vermijden dat journalisten zaken en personen zien die ze niet mogen zien.

Wanneer de pers neerstrijkt in het oefencentrum in Neerpede voor een interview met een speler, gebeurt het regelmatig dat ze enige tijd moeten wachten. In de wachtruimte zien ze wie er aankomt en vertrekt en aangezien sportief manager Luc Devroe daar zijn bureau heeft, is dat een probleem. 

Zo moesten de journalisten vorige week drie kwartier wachten op Pieter Gerkens. In die tijd zagen ze vader Edmilson neerstrijken in Neerpede. Aangezien Devroe in de komende weken heel wat managers van spelers en makelaars over de vloer zal krijgen, wil Anderlecht de nodige discretie en verplaatst het de persconferenties naar het stadion.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.