Vanhaezebrouck misnoegd over filmpje Extra Time

VRIJDAG, 13 APRIL 2018, 15:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Afgelopen maandag toonde het praatprogramma Extra Time een compilatiefilmpje met enkele schouderduwen en charges van Lukasz Teodorczyk. Hein Vanhaezebrouck vindt dit maar onnozel. "Hij doet het opzichting en zijn gele kaart was terecht, maar het geniepig gedoe tonen ze niet."

Club Brugge is een ervaren en lepe ploeg. "We weten dat, maar zelf zijn we daar niet goed in", begint de coach. "Als ik Extra Time bekijk, dan zie ik een filmpje over Teodorczyk met drie gewone schouder-tegen-schouder-duels waar niets mis mee is en dan zegt men dat hij de wedstrijd niet had mogen uitspelen. Maar over de leepheid en spelers die in het geniep dingen doen, zoeken en uitlokken, daar worden geen filmpjes over gemaakt."

"Iemand die het open en bloot doet, die wordt dan geviseerd. Ik begrijp niet waarom zo'n programma dat doet. Die duw, daar krijgt hij terecht geel voor. Voor de rest moet men niet hameren op Teo. Ze hebben vijf beelden getoond en bij drie ervan was er niets aan de hand. Is een schouderduw te hard, dan fluit de scheidsrechter, maar dit maakt deel uit van het volwassen voetbal. Het is geen minivoetbal. Contact is inherent aan professioneel voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.