Geen Van Holsbeeck meer in nieuwe clubbestuur

DONDERDAG, 5 APRIL 2018, 10:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van Anderlecht zijn bekend. De nieuwe Raad van Bestuur kwam dinsdag voor het eerst samen en telt zeven personen, daarbij ook Luc Devroe. Herman Van Holsbeeck, voor de overname nog lid van het clubbestuur, heeft geen functie meer in de nieuwe samenstelling.

Naast voorzitter Marc Coucke zetelen voortaan ook Claire Vanden Stock (dochter van Roger), Michael Verschueren (zoon van Michel), Jo Van Biesbroeck, Michael Schenck (zakenpartner van Coucke in zijn investeringsmaatschappij Alychlo), Joris Ide en Luc Devroe in de Raad van Bestuur. Schenck en Devroe zijn geen aandeelhouders

Julie Vanden Stock, Alexandre Van Damme, Étienne en Olivier Davignon en Johan Beerlandt hebben ook nog Anderlecht-aandelen in hun bezit, maar zij maken geen deel uit van het dagelijks bestuur. Zij zetelen wel in de Algemene Vergadering van de club.

De grote afwezige is Herman Van Holsbeeck. Tot voor de verkoop van Coucke was hij nog aandeelhouder van de club en zetelde hij in de Raad van Bestuur. Zijn afwezigheid in het nieuwe clubbestuur maakt duidelijk dat zijn vertrek bij Anderlecht een kwestie van weken of misschien zelfs dagen is.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.