Coucke bevestigt doorgeefsysteem voor plaatsen afwezige abonnees

WOENSDAG, 21 MAART 2018, 13:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Gisterenavond zat de nieuwe Anderlecht-voorzitter Marc Coucke samen met de supportersclubs. Coucke liet hen weten dat de abonnementsprijzen komend seizoen niet stijgen. Hij bevestigde ook dat er een systeem komt waarbij abonnees die niet naar de wedstrijd komen hun stoel kunnen doorverkopen.

Wanneer een abonnementshouder niet naar een wedstrijd komt, kan (of moet) hij dit aan de club laten weten via een online systeem. De vrije plaats wordt dan voor 20 euro te koop aangeboden. Van deze twintig euro gaan er tien naar een goed doel. De club en de abonnee die niet kan komen, krijgen ieder vijf euro.

Het nieuwe systeem moet ervoor zorgen dat er minder vrije plaatsen in het stadion zijn en dat supporters zonder abonnement vaker en vlotter naar een wedstrijd kunnen komen. Opdat abonnees die niet komen hun plaats ook effectief ter beschikking zouden stellen, voorziet de club een strafsysteem. Wie vijf keer onaangekondigd niet komt opdagen, kan het seizoen erop zijn abonnement niet verlengen.

De kaart van het abonnement zal ook dienst doen als betaalkaart voor drank.



anderlecht-online forum