La Manga Club eist betaling factuur

DINSDAG, 13 MAART 2018, 06:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De eerste bedoeling was dat RSC Anderlecht voor vijf dagen naar La Manga trok op stage. Tot Marc Coucke de factuur onder ogen kreeg en alles annuleerde. In Spanje kunnen ze niet lachen met die beslissing en eisen nu de betaling van de factuur. 

De directie van Hotel Principe Felipe weigerde zelfs Manchester City, omdat het hotel al toegezegd was aan paars-wit en de directeur loyaal wou blijven aan Anderlecht. Tot vrijdag alles geanulleerd werd.
"We zijn toch wel ontgoocheld in Anderlecht", zegt Chad Harper, sportief directeur van La Manga Club, "Dat het probleem bij de voorzitterswissel ligt is niet onze zaak. Wij bestelden al verschillende zaken en acommodaties. Die facturen moeten betaald worden."

Bij Anderlecht proberen ze nu tot een overeenkomst te komen, maar ook dat is geen gemakkelijke opdracht. Officieel mag Coucke nog geen beslissingen nemen, en Herman Van Holsbeeck wil niet meer. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.