Proto: "Afscheidswedstrijd op Anderlecht"

DINSDAG, 5 SEPTEMBER 2017, 12:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks zijn gedwongen vertrek een jaar geleden, blijft Anderlecht een bijzondere plaats innemen in het hart van de doelman. Ook nu hij Oostende ruilt voor Olympiakos, heeft hij al plannen om ooit terug te keren naar het Astridpark.

“Het is en blijft mijn droom om mijn carrière te eindigen met een match op Anderlecht”, zo vertelt de 34-jarige doelman in La Dernière Heure. Ook na zijn carrière wil Proto nog vaak op Anderlecht komen. “Ik heb met Herman Van Holsbeeck al afgesproken om ooit keeperstrainer te worden bij de jeugd.”

Zo ver zijn we nog niet. Eerst wil Proto nog een laatste keer schitteren bij Olympiakos. Coach Besnik Hasi vertelde hem dat hij Proto gehaald heeft om de jonge doelman Kapino te begeleiden, toch wil Proto er ook spelen. “Kapino is lichtgeblesseerd, misschien debuteer ik dus al komend weekend. Wie had er een paar maanden geleden trouwens gedacht dat ik nog Champions League zou spelen?”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.