Najar: "Heel gelukkig met mijn contractverlenging"

ZONDAG, 28 MEI 2017, 16:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Andy Najar is samen met zijn familie vertrokken op vakantie naar de Verenigde Staten. De Hondurees sukkelt nog steeds met een blessure en kan dus ook niet meespelen met de nationale ploeg van Honduras. Vorige vrijdag nam hij wel even de tijd om zijn ploeggenoten bij de nationale ploeg te bezoeken tijdens hun training. 

Najar is blij met de nieuwe landstitel van Anderlecht. Hij is een voorbeeld voor zijn landgenoten, hij is de Hondurese speler die geslaagd is in het buitenland. Als dank voor Anderlecht, verlengde hij zijn huidig contract bij paars-wit. Hij en zijn familie zijn Anderlecht heel dankbaar en genieten van de stabiliteit die de club biedt. 

Door blessures op verkeerde momenten, kan Najar nog geen volgende stap zetten in zijn carrière: "Dat zijn nu eenmaal momenten die gebeuren in het leven van een voetballer. Maar ik ben Anderlecht heel dankbaar, zij hebben de poorten naar Europa voor mij opengezet."

Najar wil er nu vooral een goed seizoen van maken bij paars-wit en zich opnieuw in de belangstelling spelen in Europa. Hij zal niet deelnemen aan de komende wedstrijden van Honduras want hij wil zich nu vooral voorbereiden op een nieuw seizoen met Anderlecht. "Ik moet nu vooral aan mezelf denken", zegt de Hondurees, "Ik heb rust nodig en heb nog nooit de kans gehad om mee op stage te gaan met Anderlecht door mijn internationale verplichtingen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.