Vanden Stock: "Plaats in Europa heroveren"

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2009, 16:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens voorzitter Roger Vanden Stock maakt Anderlecht morgen tegen Lyon een goede kans. "Lyon is een topploeg met een stevige CL-reputatie", weet Vanden Stock. "Lyon moet zich absoluut kwalificeren."


"Zij hebben het geld van de Champions League nodig. Ze hebben voor 72 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe spelers. Maar bij Lyon draait het nog niet zo vlot. Zij zijn een nieuwe ploeg aan het bouwen."

"De resultaten stemmen me positief. We hebben ons geplaatst na een sterke heenwedstrijd tegen Sivasspor. En in België heeft Anderlecht al elke match gewonnen in de competitie. Wij hebben alles te winnen, Lyon kan alleen maar verliezen", zegt de voorzitter aan Sporza.

Landskampioen Standard is rechtstreeks geplaatst voor de poules. "Ik heb het gevoel dat België goed bezig is. Wij gaan onze plaats in Europa terug veroveren", aldus Vanden Stock. "En als twee Belgische clubs de Champions League halen, komt dat het hele Belgische voetbal ten goede."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.