De Sutter: "Met Frutos en Suarez zijn we nu sterker"

VRIJDAG, 7 AUGUSTUS 2009, 10:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter kijkt uit naar de loting voor de laatste voorronde van de CL. "Als we erin slagen om ons te kwalificeren voor de poules, zou dat maanden een positief effect hebben op de groep", weet de spits.


Net als Proto en Chatelle staat Tom De Sutter ook niet afkerig tegen een treffen met Arsenal. "Thomas Vermaelen speelt daar, dat zou leuk zijn", zegt De Sutter in SudPresse. "Maar het doel is niet om ons te amuseren, maar om ons te kwalificeren."

"In het begin van het seizoen is het bijna onmogelijk om het exacte niveau van je tegenstander te kennen. Wie weet, misschien is Sporting Lissabon op dit moment sterker dan Arsenal", zegt de spits. "Ik hoop gewoon op een tegenstander die we kunnen verslaan."

"Ik ben voorstander van roteren"

Door het nieuwe systeem met playoffs en Europese poulewedstrijden (Champions League of Europa League) tot december speelt Anderlecht minstens 51 wedstrijden dit seizoen. "Wat de conditie betreft, zit het perfect. De voorbereiding was ideaal", aldus De Sutter.

"En de terugkeer van Frutos zal ons goed doen. Ik ben een voorstander van rotatie want je moet proberen om de spelers zo lang mogelijk fris te houden. Met Frutos en Suarez is de kern ook sterker dan vorig seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.