"Unieke kans voor onze spelers om zich te tonen"

VRIJDAG, 17 MAART 2017, 14:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS"Een erg zware loting", zo luidt de conclusie van het Anderlecht-bestuur over Manchester United. Maar zowel voorzitter Roger Vanden Stock als manager Herman Van Holsbeeck kijken enorm uit naar de duels met de Engelse grootmacht.

"Dit is de moeilijkst mogelijke loting", vertelt Vanden Stock in een eerste reactie. "Maar je weet nooit. We dachten ook niet dat we het niveau van Zenit Sint-Petersburg hadden kunnen halen. Manchester United is Champions League-niveau. Ze hebben enorm veel kwaliteiten. Als we ons plaatsen, zal ik verschillende kaarsjes branden."

Ook manager Van Holsbeeck spreekt over een hele zware loting. Zeker omdat de dubbele confrontatie met Manchester United midden in de play-offs valt. "Het programma wordt enorm pittig", klinkt het. "Na de match in Engeland op donderdag staat meteen de topper tegen Club Brugge op het programma."

Toch kijkt Van Holsbeeck uit naar de duels. "Het is vooral een hele mooie affiche. Een unieke kans voor onze spelers om tegen zo’n ploeg te spelen en zich te tonen op het Europese niveau."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.