Topschutter Sotiriou geschorst bij APOEL

WOENSDAG, 8 MAART 2017, 11:46 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht neemt het morgenavond op tegen APOEL Nicosia in de achtste finale van de Europa League. De Cyprioten zullen het moeten doen zonder hun topschutter Pieros Sotiriou. De speler pakte rood in de vorige confrontatie tegen Bilbao. In Europa scoorde hij 5 goals; in het totaal maakte hij 22 treffers.

Daardoor wordt de kans ook groot dat Igor de Camargo wel degelijk zal spelen. De Braziliaanse Belg die onder meer voor Genk en Standard speelde, houdt vol dat zijn club zeker even goed is als Anderlecht. De statistieken spreken hem voorlopig echter tegen. APOEL speelde nog maar 1 keer gelijk tegen een Belgische club en verloor 5 keer. Daarenboven is APOEL zeker geen vaste waarde in het Europese voetbal. In 54 jaar Europees voetbal, boekte het voor het eerst een succes door de kwartfinale van de Champions League te halen (2011-2012). Meestal kwam de club nooit verder dan een sporadische groepsfase.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.