Kara reageert op alle heisa

DINSDAG, 31 JANUARI 2017, 19:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De laatste 48 uur is er heel wat commotie geweest rond een eventuele transfer van Kara Mbodj. Kara reageert nu via sociale media. "In tegenstellling tot wat gezegd wordt, heb ik me nooit tegen Anderlecht gekeerd. Ik heb bij elke club al mijn contract gerespecteerd."

Anderlecht sloeg al verschillende aanbiedingen af van zowel Leicester als Crystal Palace. Uit onvrede zou de Senegalees weigeren om terug te keren naar Anderlecht en daar kwamen heel wat onfraaie reacties op. De reacties die de verdediger naar zijn hoofd kreeg gaan we u besparen. Sommige zijn ronduit racistisch en beledigend. Zo erg zelfs dat de Senegalees er gisteren zijn kalmte bij verloor. Via zijn officiële Facebook-pagina reageert Kara nu op alle verwijten en aantijgingen. 

"Opgelet alvorens mij te verwijten en te beledigen. Jullie beschikken niet over alle info en integendeel tot wat er gezegd wordt, ik heb mij nooit gekeerd tegen Anderlecht. Ik ben een PROF en tot op heden heb ik steeds, bij elke club waar ik gespeeld heb, mijn contract gerespecteerd. Men probeert mij nu af te schilderen als de slechterik en sommige profiteren van die situatie om mij te beledigen en racistische berichten te sturen. Ik geef mij steeds voor 300% bij elke wedstrijd bij paars-wit. Ik hou van de club en van de supporters. Geloof niet altijd alles wat er geschreven en gezegd wordt".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.