Trebel: "De bal wou er maar niet in"

MAANDAG, 30 JANUARI 2017, 14:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Adrien Trebel werd na de wedstrijd tegen Standard terecht verkozen als man van de match. Ook sportjournalist Peter Vandenbempt zag in de middenvelder een toegevoegde waarde voor Anderlecht. Trebel zelf was vooral teleurgesteld dat er niet één bal tussen de bal ging maar neemt het goede mee naar de volgende wedstrijden.

"Ik blijf vooral achter met een dubbel gevoel", zegt Trebel tegenover de camera van RSCAtv, "Er is frustatie omdat de bal er maar niet in wou. Langs de andere kant speelden we een hele goeie wedstrijd en dat is dan weer positief. En dat moeten we vooral meepakken naar onze volgende wedstrijd tegen Lokeren."

Het was sowieso een speciale wedstrijd voor Trebel die het moest opnemen tegen zijn ex-ploeg, maar coach René Weiler stelde hem op voorhand gerust.
"Maak je niet druk, stelde de coach mij gerust, speel je wedstrijd en trek je van de rest niets aan, ook al is het tegen je ex-club. En ik heb dan ook zijn raad opgevolgd".








Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.