Ruben: "Achter die nummer 1 moet je niets zoeken"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2017, 17:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nieuwe doelman Ruben koos het nummer 1 bij Anderlecht. Maar daar moet je niet teveel achter zoeken volgens de doelman. Ruben kreeg de kans om Frank Boeckx al aan het werk te zien tegen Westerlo: "Ik zal hard moeten werken", was zijn conclusie. 

"Ik Spanje is het de traditie dat de doelmannen kiezen tussen nummer 1, 13 en 25, dus ik hield de traditie in ere, ook al kan je in België eender welk nummer kiezen", legt Ruben uit, "Meer moet je daar echt niet achter zoeken want het zal hard werken worden om effectief nummer 1 te worden. Ik zag Boeckx al aan het werk en hij is een complete keeper."

"Bij Deportivo mocht ik de Beker spelen maar daar werden we nogal snel uitgeschakeld, ik had dus niet echt nog toekomstperspectieven daar. Er was interesse van andere clubs maar toen Anderlecht kwam heb ik niet getwijfeld, het is een grote club met een evengrote geschiedenis, bovendien zijn ze nog altijd Europees actief", aldus nog de Spanjaard. 

Tegen Westerlo was er een misverstand tussen Ivan Obradovic en Frank Boeckx waaruit een tegendoelpunt volgde. Boeckx sprak Obradovic aan in het Frans en dat had die laatste niet begrepen. Hoe gaat Ruben communiceren met zijn verdediging?
"Ik spreek een beetje Engels en kan mij daarin verstaanbaar maken. Maar ik ga zeker en vast al lessen volgen".





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.