"Anderlecht zal altijd de club van mijn hart zijn"

DONDERDAG, 26 JANUARI 2017, 09:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een speciale wedstrijd voor Michaël Heylen gisterenavond, die tot het einde van het seizoen uitgeleend wordt aan Westerlo. De verdediger heeft nog een contract tot midden 2018 bij Anderlecht. Komende zomer wordt dus beslissend voor Heylen, ofwel verlengen bij paars-wit ofwel verkopen.

Tijdens de heenwedstrijd scoorde Heylen voor Westerlo in het Astridpark, dat heeft hij gisteren niet kunnen herhalen. "Het is altijd een speciale wedstrijd tegen Anderlecht. Het zal ook altijd de club van mijn hart blijven, wat er ook gebeurt, ik hou van Anderlecht. Maar momenteel leef ik heel hard mee met Westerlo, ik zal er dan ook alles aan doen om hen aan punten te helpen. En dat is niet de enige reden, ik wil mij ook bewijzen aan het bestuur van Anderlecht".

Volgende zomer gaat Heylen zijn laatste contractjaar in bij paars-wit, er komen dus beslissende tijden aan voor de verdediger. "Ik maak mij daar niet te veel zorgen om en voel ook geen druk. Ofwel verkopen ze mij, ofwel verleng ik mijn contract ofwel speel ik het gewoon uit. We zien wel. Ik moet nu bewijzen dat ik er nog steeds sta, ofwel voor Anderlecht ofwel voor een andere club".
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.