Stanciu: "Ik heb geen hulp nodig"

MAANDAG, 24 OKTOBER 2016, 06:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolae Stanciu werd gisteren opnieuw vervangen op het uur. De Roemeen wordt de kritiek op zijn vormdip stilaan beu.  "Ik weet wel hoe ik die moet oplossen. Neen, ik heb geen hulp nodig", aldus een cynische Stanciu. 

"Na Charleroi hoorde ik niets dan lofzang aan mijn adres, gaan jullie nu al van mening veranderen?", richt de Roemeen zich tot de pers. 

Stanciu beseft ook dat de hoge transfersom die Anderlecht voor hem betaalde, nu in zijn nadeel speelt maar heeft daar, naar eigen zeggen, geen probleem mee. 
"Er wordt meer over mij gepraat door die hoge transfersom, maar dat maakt niet uit. Spelers die voor 100 miljoen verkocht worden gaan daar ook mee om. Ik blijf het vertrouwen krijg van mijn ploegmaats en de trainer, ik voel mij dus oké."

"Het ritme in België is hoger en dat probeer ik zoveel mogelijk op te pikken. Dus ja, ik ben wat vermoeid, het is voor mij de eerste keer dat ik drie wedstrijden per week speel. Ik ga nu proberen te recupereren voor woensdag. Maar de uiteindelijke beslissing ligt bij de trainer. Ik heb daar geen probleem mee om op de bank te starten", besluit Stanciu. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.