Trezeguet leeft op bij Moeskroen

DINSDAG, 18 OKTOBER 2016, 07:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een prachtig doelpunt en een assist was Trezeguet dit weekend de bepalende man bij Moeskroen. De uitleenbeurt van de Egyptenaar lijkt een succes te worden. "En ik weet dat Anderlecht volop in mij gelooft", zegt Trezeguet.

Amper twee minuten was de wedstrijd tussen Moeskroen en Genk bezig toen Trezeguet de bal vlak voor de middellijn oppikte. Hij liep rechtdoor langs vier verdedigers en schoof onder Bizot in doel. Kort voor de rust bood hij Viola de 2-2 aan. Ook in de vorige wedstrijden was Trezeguet al goed voor doelpunten en assists.

"Ik begrijp waarom Anderlecht me uitleent en ik doe er alles aan om de verwachtingen in te lossen", vertelt de Egyptenaar. "Een scout van paars-wit komt elke wedstrijd bekijken om mijn prestaties te evalueren. Die aandacht bevestigt dat de club in mij gelooft voor de toekomst."

Bij Anderlecht is men overtuigd dat Trezeguet een aardig potje kan voetballen, maar tactisch moet hij vorderingen maken. Door hem uit te lenen, hoopt Sporting dat de Egyptenaar zich kan aanpassen aan onze competitie. 

"Ik bekijk alle wedstrijden van Anderlecht om me voor te bereiden op een terugkeer. Ik hoop dat ik me zo goed kan aanpassen dat ik met Anderlecht in de Champions League kan spelen. Het is daarvoor dat ik naar België ben gekomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.