Tielemans: "Belangrijke overwinning"

ZONDAG, 2 OKTOBER 2016, 20:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans is blij dat zijn ploeg na viereneenhalf jaar nog eens de drie punten heeft kunnen pakken op Sclessin. Over zijn eigen belangrijke rol wil Tielemans het niet hebben: "Ik ben niet de enige in de ploeg, we zijn één geheel."

"Het is een belangrijke overwinning, het is ook lang geleden dat we met mentaliteit en vechtlust de wedstrijd hebben kunnen winnen. We hebben allemaal samen getoond dat we voor de overwinning gingen. We zijn tactisch voor de verdediging gegaan en dat heeft heel goed gewerkt", zegt Tielemans.

Deze wedstrijd heeft de jonge middenvelder nog maar eens getoond hoe belangrijk zijn aanwezigheid is in de ploeg, maar zelf wil hij daar niet van geven: "Ik probeer mij elke wedstrijd honderd procent te geven. Maar ik ben niet de enige in de ploeg, we zijn één geheel. Ik ben wel heel fier dat ik de wedstrijd als kapitien heb mogen afmaken."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.