"Jankovic is een goede vriend van mij"

ZONDAG, 2 OKTOBER 2016, 12:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni speelde gedurende twee seizoen onder huidig Standard-trainer Aleksander Jankovic bij KV Mechelen. Vanavond staan beide tegenover elkaar, toch is de vriendschap tussen trainer en speler nog groot. "Maar dat zal mij niet beletten om alles te geven indien ik fit geraak", aldus Hanni.

"Sinds dat Aleksander trainer is bij Standard merkt men er een andere soort vriendschappelijke menatilteit op tussen de spelers. Ik was heel blij toen ik hoorde dat hij trainer werd bij een grote club", zegt Hanni over zijn mentor, "Hij was gedurende twee seizoenen mijn coach en dat waren twee super seizoenen. Hij heeft mij hard geholpen op mentaal niveau. Hij heeft er mij van overtuigd dat ik niet te snel tevreden moest zijn, dat ik altijd een versnelling hoger moet schakelen."
  
"Ik durf nochtans toegeven dat Jankovic een vriend van mij is. We sturen dikwijls na elkaar na mijn wedstrijden. Hij kijkt naar allemaal en geeft mij dan raad. Nochtans is dat niet zijn manier van werken. Bij Mechelen zal hij zich nooit gefocust hebben op één speler van de tegenpartij. Maar zondag is hij een tegenstander. Als ik kan en mag spelen, zal ik er alles aan doen om hem pijn te doen", aldus nog Hanni. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.