Opvallende aan- en afwezigen bij ploegfoto

DINSDAG, 19 JULI 2016, 15:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vandaag werd de officiële ploegfoto voor het nieuwe seizoen genomen. Bij de spelers die mee op de foto mochten enkele opvallende namen. Zo zagen we plots Oswal Alvarez weer opduiken. Ook Wout Faes mocht mee op de foto.

Alle spelers die mee op oefenmocht waren, mochten mee op de ploegfoto. Jongeren Emmanuel Adjei Sowah, Idriassa Doumbia, Mile Svilar en Jorn Vancamp lijken dus officieel deel uit te maken van de A-kern. Ook Dodi Lukebakio, die niet mee mocht op stage, staat op de ploegfoto, net als Wout Faes. Deze jonge verdediger begon de voorbereiding bij de A-kern, maar trainde de voorbije weken met de U21. Kara Mbodj, Stéphane Badji en Olivier Deschacht misten de stage door blessure en staan ook op de ploegfoto, net als nieuwkomer Alexandru Chipciu.

De meest opvallende speler is echter Oswal Alvarez. De Colombiaan vertoeft al jaren bij Anderlecht, maar door een blessure kwam hij voor het laatst in actie anderhalf jaar geleden. In tegenstelling tot de spelers die René Weiler begin juli naar de B-kern stuurde wegens onvoldoende fit, mocht hij vanmiddag mee poseren.

Zo komen we bij de afwezigen. Op de officiële ploegfoto is geen plaats voor de overbodige Ibrahima Conté en Fede Vico. Ook jongeren Andy Kawaya, Aaron Leya Iseka, Samuel Bastien, Nathan de Medina en Liam Bossin ontbreken. Vorig jaar stonden zij nochtans wel op de foto. Andy Najar revalideert in de Verenigde Staten. Ook nieuwkomer Sebastian De Maio ontbreekt.

Volgende spelers staan op de officiële ploegfoto:

Bovenste rij:Nuytinck, Kara, Dendoncker, Doumbia, Deschacht, Okaka, Heylen, Sylla, Faes
Middelste rij:Kabasele, Vancamp, Tielemans, Trezeguet, Praet, Lukebakio, Chipciu, Obradovic
Onderste rij:Sowah, Hanni, Alvarez, N'Sakala, Svilar, Roef, Boeckx, Acheampong, Defour, Appiah, Badji



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.