Beloften - Belgische U19: 3-3

DINSDAG, 31 MAART 2009, 00:27 - Sporzafanaat

De beloften speelden maandag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Belgische U19. De oefenmatch eindigde op een 3-3 gelijkspel nadat paars-wit een 0-3 achterstand ongedaan wist te maken.

Niels Ringoot was de enige Anderlecht-speler in de selectie van de U19, maar hij moest geblesseerd afhaken. De wedstrijd begon slecht voor paars-wit want na amper een half uur spelen keek het tegen een 0-3 achterstand aan. Anderlecht probeerde wel te reageren via Mukendi. Op slag van rust kon de thuisploeg dan toch scoren. Mukendi bediende Ndoumbe die de 1-3 op het bord zette.

In de tweede helft liep het beter voor Anderlecht. De beloften kregen nog twee terechte penalty's die telkens door Camilo Dandois werden benut. Zo bezorgde Dandois zijn ploeg nog een verdiend 3-3 gelijkspel.

Score: 3-3
Doelpunten: 5' El Ganassy (0-1), 17' Geurden (0-2), 32' El Ganassy (0-3), 44' Ndoumbe (1-3), 66' Dandois (2-3, pen), 74' Dandois (3-3, pen)

Anderlecht: Knipping (46' Roef), Ciza (60' Lodders), M'pon (46' Kalala), Sterckx, Godeau (46' Damiani), Garcia Calvete (46' Dandois), Ndoumbe (60' Montes), Kage (25' Degreef), Mukendi (46' Lukaku), Dos Santos Silva (60' Baras), Diandy (46' Crommen)