Dolby: "Hoop op een nieuwe samenwerking"

ZONDAG, 29 MAART 2009, 16:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Afgelopen week liep Craig Dolby rond op het circuit van Spa. Hij moest er een andere piloot vervangen in een testsessie voor het Renault 2.0 kampioenschap. Autosport.be sprak met de Brit.


Dolby benadrukte dat hij graag opnieuw wil racen voor Anderlecht: "Ik hoop echt op een nieuwe samenwerking met Astromega en met Anderlecht", vertelt de Engelsman. "Dit seizoen moeten we het kampioenschap kunnen winnen. Echt waar, niemand kan mij bang maken want elk van die rijders heb ik verleden jaar wel eens verslagen : Doornbos, Buurman, Rigon, Valles... Noem maar op. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik races zal winnen en punten zal scoren, nu de wagen helemaal op punt staat."

"Als ik de punten tel die ik verleden seizoen moest laten liggen met mechanische pech... Alles bij elkaar heb ik wel 150 punten laten liggen", weet Dolby. "Tel die erbij en ik speel mee voor de titel. Het komende 2009-seizoen zie ik dan ook heel positief in. Ik ken het team, ik ken de wagen en ik ken nu ook de meeste circuits waar we rijden en ik ken nu de afstellingen voor deze circuits. Ik zeg dat we voor het kampioenschap gaan! Als Astromega en Anderlecht de titel willen winnen dan kan ik hen slechts één raad geven: kies Craig Dolby."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.