Depoitre als opvolger van Okaka?

WOENSDAG, 29 JUNI 2016, 07:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een vertrek van Stefano Okaka is slechts een kwestie van tijd en dus is Anderlecht de markt aan het afspeuren naar een opvolger. Volgens Het Laatste Nieuws is Laurent Depoitre van AA Gent één van de kandidaten.

Depoitre heeft bij Gent nog een contract voor één jaar en hij is niet geneigd dit te verlengen. De Buffalo's willen de spits daarom deze zomer ten gelde maken. Alleen rijst de vraag of Gent Depoitre wil verkopen aan een rechtstreekse concurrent. De landskampioen van 2015 ziet Depoitre liever naar Engeland trekken, maar concrete interesse van over het Kanaal is er niet. 

Gesprekken in Milaan over Okaka

Herman Van Holsbeeck onderhandelde gisteren in Milaan met vertegenwoordigers van Jiangsu Suning, die Clarence Seedorf wellicht zullen aantrekken als coach en Seedorf wil Okaka er erg graag bij. Alvorens de transfer van Okaka te kunnen afronden, moet Jiangsu wel nog een buitenlander laten vertrekken. De Braziliaanse Kroaat Sammir wordt het kind van de rekening.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.