Reactie: Herman Van Holsbeeck

ZONDAG, 22 MAART 2009, 10:00 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Een opgeluchte Herman Van Holsbeeck an de wedstrijd. . "We zijn goed weggekomen bij de uitstekende kansen van Germinal Beerschot aan het begin van elke helft. Het was een uur lang nagelbijten op de tribune."


"Maar vanaf het doelpunt ging het wat makkelijker. Ik ben ook blij voor Suarez dat hij kon scoren. Dat kan hem eindelijk wat zelfvertrouwen geven."

"Het was vandaag met de hakken over de sloot, maar we hebben wel gewonnen tegen een ploeg die na de winterstop niet meer verloren had."

De manager was ook niet blind voor het falen van Losada. "Bij Anderlecht moet je bij elke speelgelegenheid die je krijgt, jezelf bewijzen. Sommige spelers hebben daar blijkbaar moeilijkheden mee."

"Losada toonde wel veel goede wil, maar door zijn gebrek aan zelfvertrouwen en matchritme heeft hij het zichzelf en de ploeg vandaag moeilijk gemaakt. We misten de creativiteit van Boussoufa, zoveel is duidelijk."

"Als dan het publiek na enkele foute passes van Losada ook nog eens begint te morren, zie je het zelfvertrouwen van die jongen zo wegebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.