"Leuk om weer oude gezichten terug te zien"

VRIJDAG, 20 MAART 2009, 19:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor Bart Goor en Silvio Proto zal het morgen een beetje thuiskomen zijn als ze met Germinal Beerschot naar Anderlecht afzakken. "Het zal een speciale wedstrijd worden", weet Bart Goor. "Ik denk dat we Anderlecht kunnen verslaan."


Goor verruilde tijdens de winterstop het Astridpark voor Germinal Beerschot. Bij Anderlecht kwam hij niet meer van de bank. "Ik voel me er schitterend. Ik heb echt het voetbalplezier teruggevonden", vertelt hij SudPresse. "Ik bewijs nu dat ik nog altijd het potentieel heb om op het hoogste niveau te spelen."

Voor Silvio Proto ligt het enigszins anders. Hij wordt door Anderlecht een seizoen uitgeleend aan de Antwerpenaren en keert normaal volgend seizoen terug. "Voor Beerschot kiezen was een goede keuze, ik kreeg er weer speelkansen na mijn operatie", zo zegt hij in LDH. "Hoe mijn toekomst eruit ziet weet ik momenteel nog niet, maar ik denk wel dat ze me terug willen."

Proto kijkt alvast erg uit naar de match van morgen. Hij heeft nog steeds goede contacten in Anderlecht. "Het zal me wel veel plezier doen om zaterdag zoveel vertrouwde gezichten terug te zien. Ik heb trouwens nog steeds een uitstekend contact met de supporters", aldus de keeper. "Volgens mij zal Anderlecht ook kampioen worden op het einde van het seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.