Suarez heeft ziektebriefje tot maandag

VRIJDAG, 24 JUNI 2016, 07:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Matias Suarez is nog steeds niet in Anderlecht. Gastro-artritis, een vorm van buikgriep, is de boosdoener, zo klinkt het. Volgens zijn manager heeft Suarez een ziektebriefje tot maandag en mag hij van de dokter niet vliegen.

Omdat Anderlecht, Lucas Biglia indachtig, het zaakje niet honderd procent vertrouwt, denkt het eraan om een controlearts langs te sturen. "Die is welkom", zegt Suarez' manager Christian Colazo. "Mati is echt ziek. Hij kreeg van een Argentijnse arts een ziektebriefje tot maandag. Als hij vroeger genezen is, komt hij meteen naar België."

Suarez heeft nog een contract voor één jaar bij Anderlecht en zoekt deze zomer zo goed als zeker andere oorden op. Anderlecht wil immer nog wat verdienen aan de blessuregevoelige, maar getalenteerde aanvaller. "We hebben meerdere opties en ik zal die met manager Herman Van Holsbeeck bespreken", aldus Colazo.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.