Frutos: "Wil nu enkel blessurevrij voetballen"

VRIJDAG, 20 MAART 2009, 01:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos kan stilaan beginnen met zijn revalidatie. "Ik ben nu niet gehaast om weer te spelen", zegt hij. "Het enige dat ik nu wil, is weer te kunnen voetballen zonder ongemakken."


Voor zijn revalidatie zit Frutos in Argentinië, waar hij opnieuw samenwerkt met dokter Mendoza. Het is ook daar dat hij een interview gaf aan de lokale krant El Litoral. Frutos vertelt hierin ook dat hij sinds zijn komst bij Anderlecht, nu 3.5 jaar geleden, slechts zes maanden blessurevrij was.

Door zijn blessure vreest Frutos ook zijn grootste droom definitief te mogen vergeten. "Mijn grootste ontgoocheling is dat ik geen kans maak om te strijden voor een plekje in de selectie voor het wereldkampioenschap volgend jaar", vertelt hij. "Veel interlands zijn er niet meer voor het WK en ik ben zelf nog een tijdje aan het revalideren. Een oproeping door Maradona zou een droom zijn die uitkomt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.