Losada mag allicht spelen tegen ex-club

WOENSDAG, 18 MAART 2009, 10:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans is groot dat Hernan Losada zaterdag tegen Germinal Beerschot aan de aftrap komt. Boussoufa is immers geschorst en met vijf goals bij de beloften toonde Losada in vorm te zijn. "Ik ben klaar om te spelen", zegt hij.


Losada is supergemotiveerd om tegen zijn vorige club te tonen dat hij wel degelijk een speler voor Anderlecht is. "Om mijn kwaliteiten te tonen, moet ik eens drie of vier wedstrijden op rij kunnen spelen", vertelt hij in de media. "Ik ben naar Anderlecht gekomen omdat de trainer me absoluut wou hebben. Ik heb onlangs gesproken met hem. Hij zei me dat hij nog altijd blij is met mijn komst en dat alles wat ik doe goed en correct is. Maar ik wil natuurlijk meer spelen."

Door de schorsing van Boussoufa krijgt hij tegen Germinal Beerschot allicht die kans. In de heenmatch scoorde Losada zelfs tegen zijn ex-club. "Ik heb deze week al contact gehad met de fans van Germinal Beerschot", vertelt hij. "Maar dat was vooral omdat ze kaarten nodig hadden. Meer is er niet gezegd. Ik verwacht een enorm gemotiveerde tegenstander."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.