Rode kaart Rnic nog niet verwerkt

DINSDAG, 17 MAART 2009, 13:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nemanja Rnic voelt zich nog steeds slecht na zijn rode kaart op Mechelen. "Ik heb niet goed geslapen in de nacht van vrijdag op zaterdag", zegt hij. "Of dit slecht is voor mijn toekomst bij Anderlecht? Dat moeten we zien."


Ariël Jacobs reageert al iets gematigder dan vrijdag op de uitsluiting van zijn rechtsback. "Wat gebeurd is, is gebeurd. Je kan de klok niet terugdraaien", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Nemanja voelt zich wel schuldig. Hij heeft voor de groep gezegd dat hij er zich van bewust is dat hij de ploeg in de steek gelaten heeft."

Manager Van Holsbeeck is wel nog steeds niet te spreken over de domme actie van de Serviër. Hij trekt zelfs openlijk de toekomst van Rnic bij paarswit in twijfel. "Nemanja heeft zichzelf buitenspel gezet. Hij heeft nog een contract, maar we zullen op het einde van het seizoen zien wat we kunnen doen. We gaan een oplossing zoeken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.