Clubarts Huylebroek versterkt Raad van Bestuur RSCA

MAANDAG, 16 MAART 2009, 19:50 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Clubarts José Huylebroek (54) zal hoogstwaarschijnlijk de Raad van Bestuur versterken vanaf 16 april, dan zal de volgende vergadering doorgaan. Huylebroek is al sinds 1999 verantwoordelijke voor de medische staf van Anderlecht.


'De ervaring en de kennis van José Huylebroek zijn van onschatbare waarde voor paarswit', aldus voorzitter Roger Vanden Stock in een officieel persbericht. 'Zijn aanstelling kadert in de verdere uitbouw en professionalisering van Anderlecht.'

Huylebroek is al sinds 1999 het icoon van de medische staf bij Anderlecht en is tevens diensthoofd sporttraumatologie in het ziekenhuis 'Parc Leopold' in Brussel.

De opvolger van Huylebroek in de medische staf wordt Louis Kinnen. Kinnen is de voormalige clubarts van RWDW en FC Brussels.

'Het is een eer om een monument als dokter Huylebroek te mogen opvolgen. Ik zal zeker niet nalaten beroep te doen op zijn kennis om mijn functie zo goed mogelijk uit te voeren', verklaarde Louis Kinnen, die volgend seizoen aan zijn job bij Anderlecht begint.

Bron:: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.