Reacties: "We moeten slimmer en efficiënter zijn"

ZATERDAG, 14 MAART 2009, 12:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ontgoocheling bij de spelers was groot na het verlies in Mechelen. De kansen om te winnen waren er nochtans. "Ze gingen er echter weer niet in", vertelt De Sutter. "KVM had drie à vier kansen, maar was heel efficiënt."


Mbark Boussoufa treedt zijn maatje bij. "We waren niet zwakker dan KV Mechelen. We moesten gewoon iets slimmer zijn en zo het verschil maken."

De Marokkaan moest ook toegeven dat Anderlecht voor de rust niet goed in de wedstrijd zat. "Maar bij 0-0 was er niks aan de hand. Toch kwamen we met zijn tienen beter in de wedstrijd en creëerden we open kansen. Wij scoorden niet, KV Mechelen maakte wel twee fantastische doelpunten."

"We hebben deze nederlaag aan onszelf te danken", steekt aanvoerder Olivier Deschacht de hand in eigen boezem. "We hebben voldoende kansen gecreëerd, maar we missen ze. Dat is voetbal. Bij de doelpunten van Mechelen geven twee keer veel te veel ruimte."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.