Appiah: "Anderlecht is een ambitieuze club"

VRIJDAG, 17 JUNI 2016, 18:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na drie seizoenen bij Caen, heeft Dennis Appiah een contract getekend bij Anderlecht. Appiah legt uit waarom hij het voorstel van Anderlecht heeft aanvaard: "Ik wou niet zomaar naar eender welke club vertrekken, en dat is Anderlecht niet, het is een club apart."

"Anderlecht volgt mij al sinds januari, maar ik wou niet vertrekken tijdens de wintermercato. Hun interesse is gebleven", zegt Appiah, "Ik ben naar Brussel geweest om er Neerpede te bezoeken en de infrastructuur van Anderlecht . Ik heb er ook kunnen zien hoe alles er in zijn werk gaat en naar hun voorstellen geluisterd. Ik heb er lang en goed over nagedacht en het was uiteindelijk een evidente keuze."

Waarom was Anderlecht een evidente keuze ?

"Gewoon omdat het een heel ambitieuze club is, een club die elk jaar de ambitie heeft om als eerste te eindigen en er ook de middelen voor heeft. Het is ook een club met veel druk rond en met ik heb er de kans om Champions League of Europa League te spelen. Het is voor mij echt een stap hogerop, iets waar ik van droomde. De Jupiler Pro League is ook een competitie die van overal gevolgd wordt. Daarom heb ik voor Anderlecht gekozen om van daaruit te kunnen evolueren."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.